Hansen 3G

Produktområder

  • ventilationsvinduer
  • støjdæmpende vinduer
  • intelligente facader / facader med multifunktioner

 

Systembeskrivelse

Hansen 3G er mere et koncept end blot et system!

Vinduestypen bliver ofte omtalt som "russervinduer" eller "ventilationsvinduer", hvor koblingen af 2 vindueselementer åbner en hel ny verden af muligheder.

 

Som støjdæmpning samtidig med ventilation er Hansen 3G elementer helt uden sidestykke.

Systemet kan sikre, at et projekt overholder Planlovgivnings krav om 0,35 m² udluftningsareal ("Støj fra veje", Vejledning fra Miljøstyrelsen Nr. 4 2007). Ud fra projektskitser kan vi estimere hvor stor støjdæmpningen vil blive baseret på en række lydforsøg foretaget sammen med Delta.

 

Der er i vid udstrækning designfrihed, så længe basisprincippet om et opluk nederst udvendig og et opluk indvendig i toppen overholdes. Bredde, højde, dybde og andre design ønsker kan tilpasses.

Især til erhvervsbyggeri tilbyder konceptet at flytte investeringer i dyr og energikrævende mekanisk ventilering til en mere intelligent facade. Der opnås bedre indeklima, lavere driftsomkostninger og længere levetid på komponenter som solafskærmning. Beregninger viser en neutral anlægsinvestering ved at gå fra mekanisk ventilation til naturlig eller hybrid ventilation kombineret med Hansen 3G - og besparelsen i driften er blot et ekstra plus for økonomien og miljøet!

For at få det fulde udbytte af Hansen 3G skal det tænkes ind i bygningen fra en tidlig fase. Vinduerne/facaderne skal ses som en aktiv spiller i bygningen og ikke blot et værn mod vind og regn.

 

Hansen 3G er komfort og velvære uden merpris! 

 

Kontakt vores salgsafdeling, så vi kan hjælpe målrettet med profilsnit til dit projekt.
Eller send en mail med relevant information, evt. med vedhæftede tegninger til salg@hsh.dk

 


Referencer

Hansen 3G


Kollektivhuset

Kollektivhuset Se mere »

Københavns Energi - Brydes Allé

Københavns Energi - Brydes Allé Se mere »

Jægersborg Vandtårn

Jægersborg Vandtårn Se mere »