FOSS Innovation Center Hillerød

Hent datablad
FOSS Innovation Center Hillerød FOSS Innovation Center Hillerød FOSS Innovation Center Hillerød FOSS Innovation Center Hillerød FOSS Innovation Center Hillerød FOSS Innovation Center Hillerød FOSS Innovation Center Hillerød FOSS Innovation Center Hillerød
FOSS Innovation Center Hillerød
Peder Oxes Alle /Jernaldervej
3400 Hillerød
Bygherre
FOSS
Arkitekt
Sahl Arkitekter A/S
Udført
2012
Omfang
3.500 m²
Systemer
Hansen Fasad®
Hansen UnitAl
Beskrivelse

Den familieejede danske Foss-koncern bygger ny hjemmebane på dansk grund. I slutningen af 2012 skal et nyt innovationscenter til 200 mio. kr. stå klar i Hillerød.

 

Den nye grund er 100.000 kvadratmeter stor, og Foss er klar til at bygge på 50.000 kvadratmeter af dem, hvis det er nødvendigt. I første omgang skal der dog kun bruges på 10.000-12.000 kvadratmeter til det nye innovationscenter, som får udsigt til Christian den 4.’s Frederiksborg Slot.

 

Innovationscenteret skal rumme 400 arbejdspladser inden for udvikling, administration, IT, HR, direktion, salg og marketing, og Foss forventer, at det nye center skal give flere ansatte. Det er dog for tidligt at sætte tal på hvor mange.

Den nyindkøbte grund ligger en kilometer fra det hidtidige hjemsted, hvor hovedsædet har været delt op i to. Den danske produktion vil fortsat blive på den oprindelige hjemmebane