Uddannelse & udvikling

 

Det er en betingelse for at kunne løse komplicerede byggeopgaver, at den enkelte medarbejder er veluddannet, fleksibel og beslutningsdygtig. For at sikre den stærkest mulige organisation har vi igennem mange år gennemført kurser for vores medarbejdere.

 

HansenGroups uddannelsesprogram Professional Entrepreneurs har gennem en lang årrække uddannet medarbejderne for at sikre, at HSHansen a/s hele tiden er på forkant med udviklingen inden for ledelse, salg, produktudvikling, montage og samarbejde.

 

Vi lægger vægt på, at beslutninger kan tages så decentralt som muligt, og at de forskellige faggrupper kan arbejde i teams, samt at disse teams ikke nødvendigvis er de samme fra sag til sag, men bliver sammensat til hver enkelt opgave. Dette er med til at styrke og udvikle vores organisation.

 

Uanset om det er i vareleverancen, på byggepladsen eller på værkstedet ønsker HSHansen a/s at yde en effektiv og professionel indsats. Et godt arbejdsmiljø er en af forudsætningerne for, at vi kan levere denne indsats, derfor gør vi en stor indsats for at sikre, at vor medarbejdere har kendskab til den nyeste udvikling, sådan så det gode arbejdsmiljø er tænkt ind i alle hverdagens aktiviteter.