System leverandør

 

HSHansen a/s er kendt for en stor grad af projekttilpasning og profiludvikling for at opfylde kundernes ønsker og visioner. Denne grad af udvikling er kun mulig, fordi vi i udviklingsselskabet Hansenconcepts servicerer og udvikler vores egne Hansen systemer, der til stadighed søger nye veje for at fastholde det Skandinaviske og minimalistiske design, som er et af vores kendetegn.

 

Hansenconcepts er involveret i branchens normarbejde, og sammen holder vi fingeren på pulsen for morgendagens løsninger til gavn for vores kunder. Et videnscenter som samtidig hjælper til, at alle HSHansen a/s medarbejdere er opdateret med de seneste tiltag og lovkrav omkring U-værdier, energioptimering osv.

 

Det er her, vi tester nyudviklinger og opdateringer af Hansen systemerne i eget testcenter. Et testcenter kalibreret af Teknologisk Institut, som muliggør akkrediterede testrapporter, eller blot egne interne test, når vi laver tilpasninger til systemerne. Vi har mulighed for at udføre vind- og vandtest, der går højere op end branchens normale krav, hvilket ofte er tilfældet, når vi udfører projekter i f.eks. Grønland, Island eller Færøerne, eller andre steder i Europa.

 

Hansenconcepts er ISO 9001 certificeret og sikrer de nødvendige test, for at vi kan påsætte de lovpligtige CE-mærker til f.eks. curtain walls/facader (efter EN 13830), døre/vinduer (efter EN 14351-1) eller brandventilation (efter EN 12101-2).